Seneste indlæg

aktiegevinst.dk

Hvad Er FAANG Aktier?

Billede: Pexels.com

Hvis du er interesseret i aktier og kigger på de helt store aktier, så har du nok hørt om FAANG aktierne før. Men ved du hvad det er? I dette indlæg vil jeg gøre dig klogere på det. Find svaret forneden.

Her i løbet af de seneste par år er danskerne begyndt med at investere flere af deres penge  på aktier. Man begynder desuden også at tænke mere på sin fremtidig økonomi og flere og flere unger er begyndt at vække interesse i det.

 Derfor er det ikke nogle skam at du ikke kender til FAANG aktierne. Hvis du er ung og kun er lige begyndt med at træde in i aktieverden og har måske ikke de store summer at investere med, så giver det specielt mening.

Det er nemlig ikke alle og enhver der kan købe FAANG aktier. Faktisk er det næsten kun de rigeste der har råd til at købe store procentdele af aktien.

FAANG aktien er en forkortelse på de store Tech virksomheder i USA, nemlig Facebook, Amazon, Apple, Netflix og Google.

De er alle kæmpe kæmpe store og er bl.a. også disse aktier der påvirker USA's NASDAQ, som har en indflydelse på vores OMX C25 indeks. 

OBS: ovenstående indhold er bragt i samarbejde med avXperten. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide. Klik her for at se deres store udvalg af produkter.