Seneste indlæg

aktiegevinst.dk

Hvad Er Aktiesparekonto?

Billede: Pixabay, TheDigitalWay

En aktiesparekonto er en helt nye måde at have sine aktieinvesteringer på, da du bliver beskattet på en anden måde end du  normalt gør.

Fra d. 01/07-2020 kan du sætte op til 100.00,- kr ind på din aktiesparekonto, før dette kunne du maks have 50.000,- på kontoen at lege med.

Forskellen på de to konti er, at på den nye måde bliver du årligt lagerbeskattet med 17% på din aktiegevinst uanset om du har solgt og realiseret. Således får du ikke en kæmpe skatteregning, når du vælger at realiserer dine aktier efter mange år med forhåbentlig en stor gevinst, da du løbende er blevet beskattet.

Hvis du ikke vælger at benytte dig af aktiesparekontoen, skal du betale 27% skat op til 55.300,- og 42% af den resterende gevinst, dette er dog kun når du vælger at sælge.

Der er mange meninger om aktiesparekontoen. Jeg har set en del udregninger omkring emnet og de fleste af dem peger på, at det er billigst at benytte sig af aktiesparekontoen.

Endnu har jeg ikke selv oprettet en aktiesparekonto, men jeg overvejer at gøre det til aktier, hvor jeg har tænkt mig, at foretage lidt hurtige handler, da man her som sagt kun betaler 17% i skat.

Aktiesparekontoen kan benyttes af de fleste mennesker, uanset om du er ny som investor eller allerede investerer i forvejen.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se smykkebutikken Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du et stort udvalg af Øreringe varer. Dette gælder dette tekstindlæg - tak for dette.