Seneste indlæg

aktiegevinst.dk

Hvad Er Passiv Investering? Få Svaret Her

Billede: Pexels.com

Har du gået og overjet om du skulle starte med at investere, nu hvor du har hørt så mange af dine bekendte re begyndt med at investere i Bitcoins og lignende? Men hvilken form for investering er bedst? Passiv investering hvad er det? I dette indlæg vil jeg forklare lidt om passiv investering. 

Tænk en gang, hvis livet bare var så godt at du ikke behøvede at gå på arbejde igen. Oven i købet, så ruller pengene stadig ind i din konto, selvom du ligger på altanen og får sol. Ja det lyder ganske enkelt som en drøm. Men alligevel ikke igen. Den livstil kan du faktisk godt imødekomme, med passiv investering. 

Passiv investering eller passiv indkomst, er noget af det bedste man kan investere i. Det er noget der faktisk bare passer sig selv og du behøver ikke at ligge for mange kræfter i det. 

Et eksempel på en passiv investering er f.eks. Hvis du køber et billigt hus og sætter det lidt i stand og lejer den ud til nogle. Teknisk set er det dig selv der bestemmer hvor meget du vil ligge huslejen på, du skal selvfølgelige bare ligge huslejen sådan, så det afdækker dit banklån for huset, hvis du har taget sådan et. For så er det faktisk bare lejeren af dit hus, der betaler lånet af på huset. På den måde er det en passiv investering.